Oogvermoeidheid

Home / Oogvermoeidheid

Oogvermoeidheid ontstaat wanneer uw ogen zich overmatig moeten inspannen om scherp te kunnen zien. Myopie oftewel bijziendheid is een aandoening die gepaard gaat met oogvermoeidheid en dat is wat Digithea uit Hasselt wil aanpakken. Oplossingen zoals oogdruppels, speciale contactlenzen of speciale brillenglazen, remmen myopie af, maar veranderen niets aan de slechte visuele gewoontes van de patiënt. Digithea lost dit op!

  • Interactief en persoonlijk
  • Innovatieve technologieën
  • Trainingen op maat

De strijd tegen oogvermoeidheid

Wij ontwikkelden een virtualrealityspel in de strijd tegen oogproblemen, genaamd ‘The World of Thea’. Dit spel is gerealiseerd om oogvermoeidheid en myopie af te zwakken of zelfs te voorkomen. Kinderen en jongeren zitten te vaak en te lang voor een beeldscherm en daardoor worden de ogen slechter. Wij ontwikkelden methodes en een diepgaand management om dit probleem aan te pakken en de kinderen en jongeren te beschermen tegen de gevaren van smartphones, tablets en laptops. Het is de bedoeling dat ze van het scherm weglopen en weer andere hobby’s zoals sport of knutselen gaan uitvoeren. Zo gaan wij de strijd aan tegen oogvermoeidheid en myopie, oftewel bijziendheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Bekijk onze mogelijkheden

Wilt u de methodes van ons bedrijf uit Hasselt gebruiken om myopie bij uw kind of jongere te verzwakken of te voorkomen of wilt u het implementeren op uw school? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en behandelingen omtrent myopie. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren op het nummer +32 479 288 1970 of via het e-mailadres info@digithea.eu