Training in virtual reality

Home / Educatie virtual reality

Digithea heeft een VR-Wereld gecreĆ«erd waar visuele educatie centraal staat. Deze wereld noemt: “World of Thea”.

Er zullen op termijn verschillende modules speelbaar zijn in deze wereld. Elk van deze modules leert jou meer over jouw ogen en hoe jij ziet.

Virtual reality is perfect om ons bij te leren over het menselijk zicht, net omdat wat wijzelf zien soms moeilijk uit te leggen is in woorden.. Tot nu!

 

  • Interactief en persoonlijk
  • Innovatieve technologieĆ«n
  • Educatie op maat

Bij ons kunt u een VR-bril met “World of Thea” bestellen voor in uw praktijk!

Ons bedrijf uit Hasselt stippelde een uitgebreide training in virtual reality uit, zodat u kunt meedoen aan de strijd tegen myopie en visuele klachten. Het doel van de training is om jongeren en kinderen op de hoogte te brengen van de risico’s. Ze spenderen te veel tijd voor het beeldscherm van een tablet, laptop en smartphone. Door onze training in virtual reality te gebruiken, kunt u deze jongeren makkelijker sensibiliseren voor deze gevaren. Ons VR-spel zelf duurt slechts 10 minuten, maar het is wel een effectieve manier om de jongeren en kinderen iets aan te leren. Ook wanneer u een visuele educatiedag op school wilt organiseren, kunt u een beroep doen op ons

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Samen tegen myopie

U kunt op ons vertrouwen om u te ondersteunen in het gevecht tegen slecht zien. Samen kunnen we de impact van myopie bij kinderen en jongeren afzwakken en zelfs voorkomen. Door op een interessante en regelmatig manier informatie te voorzien voor hen, raken ze op een effectieve manier gesensibiliseerd. Contacteer ons indien u interesse hebt om deel uit te maken van deze innovatie.